Hvad tilbyder din fodterapeut

Professionelle fodbehandlinger der giver velvære til dig og dine fødder.

At gå til fodterapeut, er at gå til ”fodlægen”.

Mit mål som fodterapeut er først og fremmest at fjerne årsagen til dine fodproblemer. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, vil jeg lindre dine gener samt give velvære til dine fødder.

Ved en fodbehandling laver jeg et eftersyn af din fod og ser efter hård hud, ligtorne, sår, hælrevner og om du har fod eller neglesvamp. Se også behandlinger.

Har du fod problemer som fortykkede negle, psoriasis, gigt, diabetes eller hudproblemer, kan jeg hjælpe med regelmæssig fodbehandling, hvor jeg forebygger og afhjælper dine gener. Se også behandlinger.

Har du diabetiske fodsår eller sår der ikke vil hele, laver jeg speciel tilrettede aflastning, så sårhelingen optimeres. Se også behandlinger.

Har du ondt i fod, knæ, hofte eller hovedet, kan det være stødabsorberende og støttende indlæg, vil lindre dine gener. Se også indlæg.

Som Statsautoriserede fodterapeut med autorisation fra Sundhedsstyrelsen.dk har jeg tavshedspligt og journalpligt og du har patient rettigheder som f.eks. agtindsigt og klageret. Se også lovgrundlag.

Under din fodbehandling, giver jeg en kop the eller kaffe fra espresso maskinen.

Nyttige links

http://www.altomfoden.dk

Find en fodterapeut: http://www.altomfoden.dk/Quicklinks/Find-en-fodterapeut

Centralt beliggende i Allerød